Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Εμείς δεν τρομοκρατούμαστε και δεν κάνουμε πίσω στην πάλη για τα δικαιώματά μας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε τον τραμπουκισμό, τις απειλές, το φτύσιμο  και την εξύβριση του προέδρου του σωματείου μας Παπαγιάννη Θοδωρή από στελέχη  της εργοδοσίας και συγκεκριμένα από την υπάλληλο γραφείου Αγορου Σονια και τον ιχθυολόγο Μπαλλιο Ιωάννη οι οποίοι προσήλθαν στην Γενική συνέλευση του σωματείου μας με σκοπό να μην πραγματοποιηθεί και να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού των εργαζομένων της ΑΒΡΑΜΑΡ.

Συγκεκριμένα την τετάρτη 24-9-2025 ο συνάδελφος ως όφειλε, ως είχε το δικαίωμα, όπως κάνει πάντα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την διαδικασία της Γενικής συνέλευσης όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση, ενέργεια που προσβάλει τις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα!!!

Εμείς ΔΕΝ τρομοκρατούμαστε και δεν κάνουμε πίσω στην πάλη για τα δικαιώματά μας!!!

Τους ενοχλεί το σωματείο επειδή διεκδικεί ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, 7ωρο 5ημερο 35ωρο, συλλογική σύμβαση εργασίας με αυξήσεις για όλους, όχι μόνο για τους προωθημένους της εργοδοσίας. Για να μπορούμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σύμφωνα με τις δυνατότητες του 21οαιώνα.

Συνάδελφοι δεν κάνουμε βήμα πίσω, απαντάμε στην επίθεση της εργοδοσίας με μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της 1ης Οκτώβρη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της σύγχρονης σκλαβιάς για το 13ωρο.

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ   –  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

Περισσότερα

Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Ν. Ιωαννίνων: Να μη δεχτούμε οι εργαζόμενοι στη σχολική καθαριότητα τον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν

Να μη δεχτούμε οι εργαζόμενοι στη σχολική καθαριότητα τον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν. Να...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση

Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 10:30 μ.μ. – Προπύλαια, Προσυγκέντρωση 9.30 Πλατεία Κάνιγγος. Ομοσπονδίες, κλαδικά σωματεία,...