Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Ποιους ενοχλεί η Απεργία;

Δημοσιεύτηκε στις

«Όχι στην 13ωρη δουλειά-σκλαβιά», «7ωρο-5ήμερο-35ωρο με αυξήσεις στους μισθούς» διεκδικούν οι εργαζόμενοι και προετοιμάζουν την μεγάλη απεργιακή απάντηση που θα δοθεί την Τετάρτη 1η του Οκτώβρη.

Φαίνεται όμως, πως κάποιοι (άραγε ποιοι;) ενοχλούνται από την δράση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και των Σωματείων του, που όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει την νύχτα μέρα, για να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και εργαζόμενες.

Έτσι, σήμερα Σάββατο 27 Σεπτέμβρη, κάποιοι (άραγε ποιοι;) κατέβασαν τα πανό που είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, τα οποία καλούσαν σε απεργιακό ξεσηκωμό.

Ποιοι ενοχλούνται άραγε;

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τους εργαζόμενους  να είναι σύγχρονοι σκλάβοι του 21ου αιώνα;

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να επικρατεί σιγή ιχθύος στους εργασιακούς χώρους;

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τους εργαζόμενους να μην αγωνίζονται, να μην παλεύουν μέσα από τα Σωματεία τους, να μην ξέρουν τα δικαιώματα τους;

Υπενθυμίζουμε, πως η εργατική τάξη του νησιού και της χώρας μας, ούτε φιμώθηκε και ούτε πρόκειται να φιμωθεί ποτέ.

Όσοι προσπαθούν να απλώσουν το χέρι τους, πάνω στα δίκαια αιτήματα μας, θα κόβεται!

Καλούμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, να δώσουν απάντηση, με την μαζική τους παρουσία στην Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και των Σωματείων, την Τετάρτη 1η Οκτώβρη, στις 11 το πρωί στη πλ. Σαπφούς.

Περισσότερα

Σωματείο Καθαριστριών Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Για την παρέμβαση στο Δήμο Αλίμου

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ/ΟΙ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ/ΟΙ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών Αττικής και...

Ταξική Ενότητα στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Χανίων: Δεύτερος θάνατος σε ξενοδοχείο στα Χανιά μέσα στους δύο μήνες της νέας σεζόν

Δεύτερος θάνατος σε ξενοδοχειο στα Χανιά μέσα στους δύο μήνες της νέας σεζόν! Τα κέρδη...