Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Περιοδεία σε χώρους δουλειάς στην Καλλονή για το σημερινό συλλαλητήριο

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, για την ενημέρωση των εργαζομένων και την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 11 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς.

 Χθές Τετάρτη 10/9 το απόγευμα,  κλιμάκιο  της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο  Γιάννη Ζαφειρίου και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Ευσταθίου, περιόδευσε σε σούπερ-μάρκετ και καταστήματα στη Καλλονή και  συζήτησε με τους εργαζόμενους, καλώντας τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου την Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς και να κάνουν δική τους υπόθεση την  Απεργία στης 1 Οκτώβρη.

Τα μέλη της διοίκησης, συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, τονίζοντας τους πως: «Η επέκταση του εργάσιμου χρόνου σε 13 ώρες δουλειά τη μέρα, είναι αιτία πολέμου! Δεν πρέπει να αφήσουμε την σημερινή κυβέρνηση, πάνω στο δρόμο που χάραξαν όλες οι προηγούμενες, να παίζουν με τις ζωές μας, την οικογένειά μας, το μέλλον μας. Δεν  θα ανεχτούμε τον 21ο αιώνα που η επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς, η τεχνολογία αναπτύσσεται, οι εργαζόμενοι να ζούμε ολοένα και σε χειρότερες συνθήκες, να δουλεύουμε περισσότερες ώρες και ο μισθός να μην φτάνει ούτε για 15 μέρες».

 

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Για τη νέα σχολική χρονιά

Γονείς και κηδεμόνες, ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά! Με υγεία, πείσμα και αισιοδοξία στον...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ 13ωρη ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Διεκδικητικό Πλαίσιο πάλης

Φυλλάδιο με Διεκδικητικό πλαίσιο πάλης 2025 - 2026 Δύναμή μας η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δρόμος μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ....... ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ-2025.pdf