Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Ανεπιθύμητο το Κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρει ισραηλινούς στρατιώτες

Δημοσιεύτηκε στις

Όχι στους φονιάδες των λαών. Ανεπιθύμητο το Κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρει ισραηλινούς στρατιώτες.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, χαιρετίζει και στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 7πμ στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, από σωματεία και φορείς της Αττικής, ενάντια στην έλευση Κρουαζιερόπλοιου που προέρχεται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Το κρουαζιερόπλοιο ανάμεσα σε φερόμενους ως τουρίστες, μεταφέρει ισραηλινούς στρατιώτες, όπως και τον «τραμπούκο» που επιτέθηκε σε εργαζόμενη και προξένησε ζημιές στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το πλοίο θα επιχειρήσει την Πέμπτη 14 Αυγούστου να «δέσει» στο ιστορικό λιμάνι του Πειραιά. Στο λιμάνι των εργατών που εμπόδισαν με τις κινητοποιήσεις τους τα πλοία που μεταφέρουν πολεμικό υλικό για το κράτος δολοφόνο.

Είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Στην χώρα μας, που την χτίζουν οι εργάτες με τα χέρια και το μυαλό τους, δεν έχουν καμία δουλειά οι δολοφόνοι αθώων θυμάτων, που επί δεκαετίες τώρα τρομοκρατούν και δολοφονούν τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, με αποκορύφωμα τα τελευταία δύο χρόνια να έχουν σφαγιάσει πάνω από 60.000 παλαιστινίους, κυρίως παιδιά και αμάχους και να προστίθενται πλέον καθημερινά νεκροί, από τον υποσιτισμό και τον λιμό, που έχει επιφέρει με όλους τους τρόπους το κράτος του Ισραήλ.

Ο εργαζόμενος λαός της χώρας μας όχι μόνο στέκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά δείχνει καθημερινά στην πράξη την αλληλεγγύη του, στους λαούς πού μάχονται για την ελευθερία τους, γι’ αυτό και όπου πιάνει λιμάνι το Κρουαζιερόπλοιο των δολοφόνων βρίσκει απέναντί του την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων των νησιών και το σύνθημα Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά!!

Ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά, είναι ανεπιθύμητοι παντού οι φονιάδες αμάχων.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Ε12 (ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ).

Περισσότερα

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Κάλεσμα σε Κινητοποίηση 14 Αυγούστου

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ : Όλοι 14 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 π.μ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ...

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης: Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες στη χώρα μας

Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες στη χώρα μας! Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) συμμετέχει στη...