ΠΕΠΡΝ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΟΥ «GIANT» ΣΗΜΑΙΑΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Είμαστε αντίθετοι στην χρήση του ναυαγοσωστικού «GIANT» σημαίας ΛΙΒΕΡΙΑΣ όπως και κάθε άλλου πλοίου, εντός εμπόλεμων ζωνών καθώς και στην συμμετοχή ναυτεργατών σε περιοχές πολεμικών συγκρούσεων.

Δεν διανοούμαστε στον βωμό του κέρδους να θυσιάσουμε την ασφάλεια των συναδέλφων μας και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Αποστολή του ναυαγοσωστικού «GIANT» όπως και κάθε άλλου ναυαγοσωστικού είναι να συνδράμει για να διασώσει πλοία και ναυτεργάτες που βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά όχι θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος του.

Ζητάμε την απομάκρυνση του ναυαγοσωστικού «GIANT» από τις εμπόλεμες ζώνες.

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Κάτω τα χέρια από την Κούβα

Ο δολοφονικός αποκλεισμός της Κούβας βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των χρονίως πασχόντων, των...

Eργατικά Κέντρα Αθήνας – Πειραιά: 3 Μάη ο Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι-Καισαριανή 2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1. Τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑΣ και ΠΕΙΡΑΙΑ στο πλαίσιο των...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο 14 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία.

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12/3 σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων για...