Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας στηρίζει τους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων για την επιβίωση τους απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που έχουν.

Ρουσφέτια, εξαγορά, πελατειακές σχέσεις που αποκαλύφθηκαν από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ βρίσκονται στην αντίπερα όχθη από τον μικρομεσαίο αγρότη, που αγωνίζεται να καλλιεργήσει την γη του για να ζήσει, που την βλέπει κατεστραμμένη από πλημμύρες και το εισόδημα του συρρικνώνεται από το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές.

Να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους, να επιστραφούν τα χρήματα που μπήκαν σε λάθος τσέπες και να τιμωρηθούν όσοι καταλήστευσαν τον μόχθο τους.

Να μην φορτωθούν στις πλάτες των αγροτών και συνολικά όλου του εργαζόμενου λαού τα σπασμένα και τα αίσχη που γεννάει η πολιτική της ΕΕ και της ΚΑΠ. Να δοθούν τα κλοπιμαία στους δικαιούχους βιοπαλαιστές αγρότες που στενάζουν από την αντιαγροτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

Ο αγώνας των αγροτών και κτηνοτρόφων αφορά όλη την εργατική τάξη και τον λαό. Μας ενώνει η ανάγκη για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα, που θα εξασφαλίζουν ταυτόχρονα ένα αξιοπρεπές εισόδημα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Καλούμε τους συναδέλφους μας και όλο τον εργαζόμενο λαό της Καρδίτσας να δώσουν δυναμικό παρών στον κόμβο του Ε-65 την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Καταδικάζουμε την απαράδεκτη πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη συναδέλφου

ΑΘΗΝΑ, 18/07/2025 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΆΣΕΙ. Το συνδικάτο...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για τον καύσωνα

Το προηγούμενο διάστημα σε συνθήκες καύσωνα, συνεχούς θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων στις κατασκευές που...