Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 9 Ιούλη κινητοποίηση αποκλεισμός της «do value»

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο  Πειραιά στηρίζει και συμμετέχει στην  αυριανή διαμαρτυρία ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Καλλιθέα, στην οποία καλούν σωματεία και φορείς της περιοχής.

Τα κοράκια της dovalue είναι για ακόμη μια φορά έτοιμα να πετάξουν στον δρόμο από την κύρια κατοικία της ακόμη μια λαϊκή οικογένεια, την στιγμή μάλιστα που η συγκεκριμένη  διαθέτει άλλο ακίνητο που μπορεί να εκποιηθεί.

Ευθύνη για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση έχουν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που με την πολιτική τους ξεσπιτώνουν τον λαό ακόμη και για μερικές χιλιάδες ευρώ.

Τους προειδοποιούμε κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού.

Όλοι την Τετάρτη 9 Ιούλη σε μοτοπορεία στις 8.30 π.μ. με σημείο συνάντησης τη συμβολή των οδών Αρχιμήδους και Αναξαγόρα και στον αποκλεισμό της «do value».

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...