Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 14 Ιούλη κινητοποίηση στις προβλήτες 2 & 3 στο Λιμάνι του Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι το Σωματείο Λιμενεργατών ΕΝΕΔΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε κινητοποίηση τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 06:30 π.μ.  στις Προβλήτες 2 & 3, λιμάνι Πειραιά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το ο σωματείο μας ΕΝΕΔΕΠ δηλώνει ξεκάθαρα: «Οι λιμενεργάτες δεν θα γίνουν συνένοχοι και δεν ξεφορτώνουμε στρατιωτικό χάλυβα από το Ever Golden!»

Το πλοίο Ever Golden, με το στρατιωτικό φορτίο του έχει τελικό προορισμό το Ισραήλ και αναμένεται να καταπλεύσει στους Προβλήτες 2 & 3 του Πειραιά στις 14 Ιουλίου Δευτέρα στις 07:30 π.μ. Πρόκειται για φορτίο που θα χρησιμοποιηθεί για να συνεχιστεί η σφαγή αμάχων, ο βομβαρδισμός σε νοσοκομεία, σχολεία, παιδιά, βρέφη και γυναίκες.

Το λιμάνι του Πειραιά ΔΕΝ είναι και δεν θα αφήσουμε να γίνει προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ ή της Ε.Ε.

Καλούμε τον λαό του Πειραιά, συναδέλφους λιμενεργάτες, το Εργατικό Κέντρο, φοιτητικούς συλλόγους, άλλους μαζικούς φορείς του κινήματος και της νεολαίας σε μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 06:30 π.μ. στο ΣΕΜΠΟ του Νέου Ικονίου στους Προβλήτες 2 και 3.

Στόχος μας είναι: να μπλοκάρουμε στην πράξη την εκφόρτωση και να εμποδίσουμε τη μεταφορά αυτού του φονικού φορτίου. Δεν θα βάψουμε τα χέρια μας με αίμα , δεν θα γίνουμε συνένοχοι και ταυτόχρονα στόχοι αντιποίνων.

Η παρουσία κάθε συναδέλφου είναι ζωτικής σημασίας.

Όλοι μαζί, εργατικά σωματεία, φορείς και λαός, να ενώσουμε τη φωνή μας κατά του πολέμου και της ιμπεριαλιστικής εμπλοκής της χώρας μας. Η σημερινή κυβέρνηση δεν γνώριζε δήθεν και δεν ήξερε για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά να αφήνει να μεταφέρονται πολεμικά φορτία για να σφραγίζονται οι λαοί μια χαρά ξέρει. Είναι επικίνδυνοι και δεν υπολογίζουν τις συνέπειες για τον ελληνικό λαό αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κέρδη των μονοπωλίων.

Για μας είναι καθήκον μας, να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί το λιμάνι μας σε εργαλείο πολεμικής μηχανής εναντίον άοπλων λαών.

Οργανωνόμαστε – συσπειρωνόμαστε – αγωνιζόμαστε!

Αγωνιστικό ραντεβού Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 06:30 το πρωί.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Καλούμε ΟΛΟ τον Πειραιά να δώσει το παρών, για να καταστήσουμε σαφές ότι η κοινωνία και οι εργαζόμενοι δεν θα γίνουν συνένοχοι σε εγκλήματα πολέμου.

 

 

 

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: 11 Σεπτέμβρη Πανελλαδική Μέρα Δράση Φοιτητικών Συλλόγων ενάντια στις διαγραφές

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Ενάντια στις διαγραφές και το τεράστιο κόστος της φοιτητικής...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Πανελλαδικής Γραμματείας 9 Σεπτέμβρη

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Τρίτη 9 του Σεπτέμβρη στις 19:00...