Το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καλεί τους εργαζομένους και τον λαό του νησιού να συμμετάσχει στο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 26/6 στις 19:00 στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Βαθύ και να εναντιωθούμε στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρα μας!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, μετά και το χτύπημα των ΗΠΑ κατά του Ιράν, κάνοντας ουσιαστικά πλάτες στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, είναι πιο κρίσιμη από ποτέ και σέρνει και την χώρα με τον Λαό μας σε ένα αιματοκύλισμα που το καταγγέλλουμε καθημερινά!
Το κράτος τρομοκράτης και το πρωτοπαλίκαρο των ΗΠΑ, ο σφαγέας Νετανιάχου, εξολοθρεύουν τον Παλαιστινιακό Λαό από τον Οκτώβρη του ’23, βομβάρδισε την Υεμένη, την Συρία, τον Λίβανο και τώρα το Ιράν με την συνδρομή των ΗΠΑ και την στήριξη της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν δήθεν την απειλή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν που εδώ και 30 χρόνια βρίσκονται μήνες μακριά από την κατασκευή πυρηνικών όπλων!
Μιλάμε για έναν πόλεμο καθαρά Ιμπεριαλιστικό που μάχεται μέσω τρίτων σε αυτό το στάδιο στο κάδρο της αντιπαράθεσης ΗΠΑ- Κίνας για την πρωτοκαθεδρία στο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, για τον έλεγχο των μεγάλων ενεργειακών και εμπορικών δρόμων και των σφαιρών επιρροής του καθενός! Μόνο χαμένοι μπορεί να είναι οι Λαοί όλου του κόσμου από τέτοιες συγκρούσεις που δεν τις επιλέγουν αλλά έχουν τη δύναμη να αντιτεθούν στα σχέδια τους μέσα από τον οργανωμένο λαϊκό-εργατικό αγώνα!
Καλούμε τους πάντες να παρευρεθούν στο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο της Πέμπτης 26/6 για να απαιτήσουμε:
Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού και να επιτραπεί η είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας!
Να διακοπεί κάθε επαφή στρατιωτική, εμπορική και διπλωματική με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ!
Να επιστρέψουν όλοι οι ένστολοι και το πολεμικό υλικό που βρίσκονται εκτός των συνόρων!
Να κλείσουν οι Αμερικανο-Νατοικές βάσεις του θανάτου, έξοδος από το ΝΑΤΟ και απεμπλοκή της χώρας από το μακελειό!