Επιτροπή Σωματείων και Μαζικών Φορέων της Ν. Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς: Δυναμική παρέμβαση στην έδρα του γνωστού “κορακιου” REOCO

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΙΣΧΟΣ!

Η REOCO επικοινωνεί με ηλικιωμένη με καρδιακή ανεπάρκεια και της ζητά να αφήσει το σπίτι της στη Ν . Ιωνία αντί να δώσει λύση αποπληρωμής του χρέους της!

Με την δυναμική παρέμβαση τους το πρωί της Τετάρτης στην έδρα του γνωστού “κορακιου” REOCO στη Λ. Αθηνών 77, οι εκπρόσωποι της επιτροπής ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των σωματείων και των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας, απαίτησαν για ακόμη μια φορά να βρεθεί μια δίκαιη λύση εξυπηρέτησης του χρέους, με μια προκαταβολή και μηνιαίες δόσεις για την οικογένεια των ηλικιωμένων με επιβαρυμένη υγεία, που ζει στη Νέα Ιωνία μαζί με την άνεργη κόρη τους και το πεντάχρονο εγγονάκι τους.

Και όμως τη στιγμή που τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους πραγματοποιούσαν την παρέμβαση, ο Επικεφαλής Συντονισμού του Κέντρου Δημοπρασιών της Resolute Cepal Greece επικοινώνησε με την ηλικιωμένη που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και για μισή ώρα της ζητούσε να φύγει από το σπίτι της και να βρει άλλο, με την ηλικιωμένη αυτή τη στιγμή να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ντροπή! Ειναι αδίστακτοι!

Δεν σταματάνε πουθενά για να υπερασπίσουν τα κέρδη των funds, γιατί έχουν ως οπλοστάσιο όλους τους νομούς της κυβέρνησης της ΝΔ, των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλων των δορυφόρων τους που παραδίνουν άνευ όρων την λαϊκή περιουσία σε ιδιώτες και αφήνουν τελείως απροστάτευτους ανήμπορους ανθρώπους, αρρώστους, ηλικιωμένους, ανέργους με μικρά παιδιά.

Εμείς τους προειδοποιούμε:

Ουέ και αλίμονο αν πάθει κάτι η ηλικιωμένη γυναίκα.

Να δώσει τώρα η REOCO λύση στο πρόβλημα που αυτή έχει δημιουργήσει.

Να ενεργοποιήσουν την αρχική συμφωνία για καταβολή προκαταβολής και ρύθμιση σε μηνιαίες δόσεις του χρέους της οικογένειας με πόσο που θα μπορεί να ανταποκρίνεται.

Κάτω τα χέρια από το βιός  της ηλικιωμένης και της οικογένειάς της.

Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, ενωμένους σαν μια γροθιά με τα σωματεία μας και τους μαζικούς μας φορείς.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά

Όλες και όλοι, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη, στις 08.30 στο Εφετείο στη δίκη της...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Επιστολή προς τη διοίκηση του ΕΚ Ελευσίας – Δυτ. Αττικής για άμεση συνεδρίαση και συμμετοχή στην απεργία

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τρία χρόνια συμπληρώνονται στις 28 Φλεβάρη από το έγκλημα στα Τέμπη —...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Παρασκευή 27/02 στις 8.30π.μ.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία μέλη του, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους,...