Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό 24 Μάη στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε στις

Σάββατο 24 Μάη, 8.00 μμ στο Σύνταγμα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στην συναυλία που η διοργάνωσή της ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής διαδήλωσης χιλιάδων διαδηλωτών, που στάθηκαν απέναντι από την Ισραηλινή πρεσβεία, και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για να σταματήσει εδώ και τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Όπως ανακοινώθηκε από το βήμα της συγκέντρωσης στη συναυλία αλληλεγγύης στον βασανιζόμενο από τα ισραηλινά εγκλήματα λαό της Παλαιστίνης το Σάββατο 24 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος, δήλωσαν μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν η «Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”» και οι τραγουδιστές: Σαββέρια Μαριόλα, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Χρυσιήδα, Άγγελος Θεοδωράκης και η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου.

Ο παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος του στην γενοκτονία που υφίσταται, με σφαγές και με λιμό που θέτει σε κίνδυνο 2 εκ ανθρώπους ανάμεσά τους και 14.000 μωρά.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
  • Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.
  • Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας.
  • Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα, όπως αυτά είχαν καθοριστεί το 1967 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Υπόμνημα προς το Υπ. Εργασίας. Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα Αυτές τις ημέρες λόγω του καύσωνα,...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 14 Ιούλη κινητοποίηση στις προβλήτες 2 & 3 στο Λιμάνι του Πειραιά

Συνάδελφοι το Σωματείο Λιμενεργατών ΕΝΕΔΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε κινητοποίηση τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου στις...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Δελτίο Τύπου για τον καύσωνα

Εδώ και μία ώρα στην Μυτιλήνη και στην περιοχή της Γέρας είναι σε ισχύ...