Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 7.30μμ, έξω από το σπίτι της οικογένειας του Σπύρου

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΓΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 7.30μμ, στην οδό Λιοσίων 195, έξω από το σπίτι της οικογένειας του Σπύρου του παιδιού με Ειδικές Ανάγκες, που σήμερα νωρίς το πρωί χωρίς καμιά ντροπή πετάχτηκαν στο δρόμο από τα κοράκια με τη στήριξη των κρατικών μηχανισμών και της κυβέρνησης.

Σήμερα νωρίς το πρωί αστυνομικοί μαζί με δικαστικό κλητήρα πέταξαν στο δρόμο τον Σπύρο, ενώ είναι άρρωστος με πυρετό, όπως και την οικογένεια του από το σπίτι τους στα Θυμαράκια, που εδώ και πολλούς μήνες είχαν καταφέρει να γλιτώσουν  εργατικά σωματεία, φορείς αναπήρων, γυναικείοι σύλλογοι και κάτοικοι της περιοχής με μαχητικές κινητοποιήσεις.

Εμείς οι γυναίκες, οι μανάδες είμαστε στο πλευρό του Σπύρου και της οικογένειας του, όπως και όλων των λαϊκών οικογενειών που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα κοράκια των τραπεζών.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Παρέμβαση του ΕΚ στην Επιθεώρηση Εργασίας για την ΕΠΙΧ. CLUB MED ΓΡΕΓΟΛΙΜΑΝΟ

Σε συνέχεια ενημέρωσης που είχαμε από το επιχειρησιακό σωματείο, μέλος της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας: Όλοι στους δρόμους για να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Η επίθεση ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα από την...

Σωματείο Εργαζομένων Tasty Foods ΑΒΓΕ: Ανακοίνωση για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο

Συνάδελφοι,σες η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να ψηφίσει το νέο νομοσχέδιο τερατούργημα, δηλ την...