Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας Cosco, Dport, Pct και εργολάβων που σέρνουν στα δικαστήρια το Σωματείο

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας Cosco, Dport, Pct και εργολάβων οι οποίοι αντί να ανταποκριθουν και να ικανοποιήσουν τα δίκαια και πάγια αιτήματα των εργαζομένων στους προβλήτες 2 και 3 για μόνιμη και σταθερή δουλειά, επαναφορά των 3ετιων, προσαυξησεις νύχτας Κυριακής ΑΡΓΙΏΝ, αυξήσεις στους μισθούς, σέρνουν το σωματείο και τους εργαζομένους σαββατιάτικα στα δικαστήρια για να βγει παράνομη η απεργία που ψήφισαν εχτές εκατοντάδες εργαζόμενοι μέσα από την γενική μας συνέλευση.

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από αυτούς αλλά και από την δικαιοσύνη τους ή όποια μπορεί και δικάζει εργαζόμενους μέσα σε λίγες ώρες αλλά όταν πρόκειται για το δίκιο των εργαζομένων όπως στην περίπτωση για τα βαρέα καθυστερεί να βγάλει απόφαση για το αυτονόητο και να το εφαρμόσει πάνω από μια δεκαετία.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στο λιμάνι του Πειραιά και τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς στις 13.00 σε συγκέντρωση στις πύλες του λιμανιού.

Η απεργία έχει απόλυτη επιτυχία και θα συνεχίσει να έχει με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Εκλέχτηκε η νέα 15μελής διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το 35ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου και στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 11...

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία: 23 Γενάρη όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΔΕΔΑ Απεργούμε

Παρασκευή 23/1 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Το Σωματείο μας κλιμακώνει τον αγώνα...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Χανίων: Ανακοίνωση για τη στήριξη των αγροτών

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου τροφίμων και ποτών Νομού Χανίων χαιρετίζει τον μεγαλειώδη, πρωτοφανή σε...