ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΑ!
Συνάδελφοι, γνωρίζουμε καλά, πως η πρόταση αυτή αποτελεί ευαγγέλιο για κάθε επιχείρηση! Αυτή την πρόταση οι εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ τη γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, διότι τόσα χρόνια βλέπουμε τα κέρδη της ΦΑΜΑΡ να αυξάνονται και εμείς επιβιώνουμε με ψίχουλα. Βάζουμε πλάτη κάθε χρόνο για να πιαστούν στόχοι, με υπερωρίες και εξαήμερα, θυσιάζοντας το χρόνο που περνάμε με τους αγαπημένους μας και στο τέλος στην μοιρασιά είμαστε πάντα στην απ’έξω.
Στην κοινωνία του κέρδους δεν υπάρχουν εργασιακοί παράδεισοι! Αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά στον όμιλο PHARMATHEN, όπου προχώρησε σε 5 απολύσεις εργαζομένων έπειτα από “λάθος” που έγινε. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως με τις συνθήκες τις οποίες εργαζόμαστε, κάτω από πίεση και με εντατικοποίηση της εργασίας μας, πολύ εύκολα μπορεί να προκύψει ένα λάθος. Ξεχνάνε όπως φαίνεται, ότι εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε αυτοί που τους παράγουμε όλο τον πλούτο, από εμάς τους εργαζόμενους βγαίνουν τα κέρδη για να μπορεί η PHARMATHEN και η κάθε εταιρεία να κάνει επενδύσεις και να στήνει νέα εργοστάσια ανά τον κόσμο.
Δεν θα τους περάσει έτσι απλά, γιατί τώρα και στη PHARMATHEN υπάρχει σωματείο! Τασσόμαστε πλάι στους εργαζόμενους της ΦΑΡΜΑΤΕΝ, πλάι στο σωματείο, που επιλέγουν το δρόμο του αγώνα κηρύσσοντας στάσεις εργασίας σε όλο τον όμιλο, με σκοπό να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων τους.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΤΕΝ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ!
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!