Σωματείο TASTY – Η εργοδοσία σέρνει στα δικαστήρια το σωματείο για να βγουν παράνομες οι στάσεις εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες-φοι, καταγγέλουμε την απαράδεκτη και προκλητική στάση της εργοδοσίας, να σύρει το σωματείο μας στα δικαστήρια, προκειμένου να κριθούν παράνομες και καταχρηστικές οι στάσεις εργασίας που προκυρήχθηκαν μέσα από τις μαζικές Γενικές Συνελεύσεις στις 28/3/25, καθώς και της απόφασης του ΔΣ του σωματείου στις 7/4/25, με βασικό αίτημα την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εταιρεία μπροστά στα εκατομμύρια ευρώ κέρδη της, δε διστάζει να ποινικοποιήσει τους δίκαιους αγώνες των εργαζόμενων και του σωματείου τους για αυξήσεις στους μισθούς μας και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. δεν κάνουμε πίσω από τις διεκδικήσεις μας, κόντρα στην τρομοκρατία και τις απαγορεύσεις της εργοδοσίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Με απόφαση που πήρε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών προκυρήσσει στάσεις εργασίας την Τρίτη 15 Απριλίου στις τρεις βάρδιες των εργαζόμενων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΒΑΡΔΙΑ – 11:00πμ εως 14:00μμ

ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ ΒΑΡΔΙΑ – 14:00μμ εως 17:00μμ

ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΒΑΡΔΙΑ – 22:00μμ εως 01:00πμ

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο – Ξενοδοχείου ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ Πάρνηθας: Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην Γενική Συνέλευση

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην Γενική Συνέλευση 24-4-26 που με την...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Απρίλη για Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Αγώνας για την προστασία της ζωής μας – Ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Καταγγελία για την προσπάθεια της εταιρείας να μην υπογράψει ΣΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας, που εδώ...