ΕΛΜΕ Πειραιά: Κάλεσμα σε πρωτοβουλίες ενάντια στην σφαγή στην Παλαιστίνη

Δημοσιεύτηκε στις

Όταν αυτοί που είναι ψηλά μιλάνε για ειρήνη,

ο απλός λαός ξέρει πως έρχεται ο πόλεμος…

 Μπ. Μπρεχτ

Καταγγέλουμε το λουτρό αίματος του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ απέναντι σε αμάχους και παιδιά του παλαιστινιακού λαού!

Το σπάσιμο της, ούτως ή άλλως, εύθραυστης εκεχειρίας από το Ισραήλ, παρά τις όποιες προφάσεις, βασίζεται στη στήριξη που έχει από ΗΠΑ-ΕΕ-κυβερνήσεις, όπως της Ελλάδας, που συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στο κράτος-δολοφόνο και στο σφαγέα Νετανιάχου.

Πραγματικός στόχος του κράτους-δολοφόνου είναι ο αφανισμός του παλαιστινιακού λαού από την περιοχή, η επέκταση της ισραηλινής κατοχής και ο ενταφιασμός της προοπτικής δημιουργίας ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ στηρίζουν κυνικά τις νέες ισραηλινές σφαγές, βομβαρδίζουν την Υεμένη, απειλούν ευθέως το Ιράν και ρίχνουν λάδι στη φωτιά του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος του!

Οι λαοί του κόσμου, βρίσκονται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην γενοκτονία, ενάντια στα σχέδια των σφαγέων!

Οι εκπαιδευτικοί έχουμε δείξει με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό. Τα εγκλήματα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ χρειάζονται και τη δική μας απάντηση. Μιλάμε στους μαθητές μας για το δικαίωμα των λαών να αγωνίζονται για την ελεύθερη πατρίδα τους. Παίρνουμε πρωτοβουλίες φτιάχνοντας τις ζωγραφιές μας, τις αφίσες μας, τα ποιήματά μας, τα τραγούδια μας.

Είμαστε με τα παιδιά της Παλαιστίνης, για την ζωή τους και την ελευθερία τους!

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και στην ανισοτιμία

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΙΜΙΑ Σας προσκαλούμε: Την Κυριακή 8 Μάρτη στις...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 15 Μάρτη επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3/2026 ΩΡΑ 12.00 ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΑΜΕΝΗ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Οι γυναίκες, οι εργαζόμενοι δυναμώνουμε την οργανωμένη πάλη μας

8 ΜΑΡΤΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  169 χρόνια από την εξέγερση των εργατριών στη...