Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Ο λαός ενώνει τις φωνές του με τους γονείς των θυμάτων

Δημοσιεύτηκε στις

Ο οργανωμένος λαός μίλησε και το μήνυμα δεν αλλοιώνεται Απέναντι στα κέρδη τους διαλέγουμε τη ζωή!

Το εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού που συμμετείχαν στην συγκλονιστική  σημερινή απεργιακή συγκέντρωση.

Σήμερα η πάλη του λαού, οι χιλιάδες απεργοί μάς έκαναν να αναπνέουμε καθαρά!

Έγινε μια συγκλονιστική αναμέτρηση με την πολιτική που βάζει τα κέρδη πάνω από την ανθρώπινη ζωή!  χιλιάδες κατέβηκαν στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας που μετατράπηκε  σε μια απέραντη διαδήλωση.

Ο λαός ενώνει τις φωνές του με τους γονείς των θυμάτων. Με τα συνθήματά τους και τον αγώνα τους παλεύουν ώστε οι γονείς των 57 νεκρών των Τεμπών να είναι οι τελευταίοι. Για να μη θρηνήσει ξανά κανένας γονιός το παιδί του στον βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων. Για να σταματήσουμε να μετράμε νεκρούς στους χώρους δουλειάς, για να σταματήσουν τα σχολεία των παιδιών μας να κρύβουν παγίδες, για να μην κινδυνεύουμε με τις πλημμύρες και τις φωτιές.

Δεν είναι «βουβό» πένθος, δεν υπάρχει καμία σιωπή! Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και δεν αλλοιώνεται: Η ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Τη συγκέντρωση άνοιξε η Ματίνα Τζάκου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ενώ στη συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών και έγινε προσκλητήριο των 57 νεκρών. Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Θοδωρή Παπαγιάννη, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς, της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και των μαθητών της πόλης, του σύλλογου εργαζομένων νοσοκομείου Φιλιατων.

Στην απεργιακή συγκέντρωση έδωσε το «παρών» με τα τραγούδια του και το συγκρότημα «Τρίο Τενόρο» ενώ ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με τα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα.

Περισσότερα

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Να μην περάσει το τερατούργημα

Συνάδελφοι, Την 1η του Οκτώβρη ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή που αφορά το απάνθρωπο νομοσχέδιο...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 7ΩΡΟ – 5ΗΜΕΡΟ – 35ΩΡΟ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Μέχρι την τελευταία μέρα, οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε χώρους δουλειάς, για να φτάσει παντού το απεργιακό κάλεσμα

Εξόρμηση στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Περιοδεία στη ΔΕΥΑ ΛΕΣΒΟΥ για την Απεργία 1η Οκτώβρη Την Τετάρτη...