Εργατικό Κέντρο Λέσβου: Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους στα πλαίσια της απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Από νωρίς το πρωί, σήμερα Σάββατο 22 Φλεβάρη, κλιμάκιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαφειρίου πρόεδρο του ΠΕΚ καιντον Δημήτρη Ευσταθίου αντιπρόεδρο του ΠΕΚ περιόδευσαν σε εργασικούς χώρους στα πλαίσια της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Παρασκευής 28 Φλεβάρη.

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν οι αιτίες του εγκλήματος στα Τέμπη, εξαιτίας των πολιτικών που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις.

Ακόμη, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους δουλειάς, για να μην θρηνήσουμε κανέναν συνάδελφο.

Τέλος, τονίστηκε η σημασία να δώσουν μαζικό-μαχητικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, την Παρασκευή 28 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στη Μυτιλήνη στη πλ.Σαπφούς και στη Καλλονή στο πάρκο Βασιλειάδη (απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο).

Περισσότερα

Δήμος Πατρέων – Εργατικό Κέντρο Πάτρας: 18 Ιούλη Ξεκινά το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ

Σήμερα είναι η 1η μέρα του διήμερου πολιτιστικού φεστιβάλ για εργαζόμενους που διοργανώνει ο...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 23 Ιούλη συναυλία αλληλεγγύης για να σωθεί οριστικά η μοναδική κατοικία οικογένειας με παιδί ΑμεΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Συνεχίζουμε τον αγώνα για να...

Σωματείο Εργαζομένων ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο

Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει απανωτοί αντεργατικοί νόμοι που λάστιχο τον εργάσιμό χρόνο μας....