Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή

Δημοσιεύτηκε στις

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!

Ένα έγκλημα προδιαγεγραμμένο. Ένα έγκλημα που έχει αιτίες και ενόχους και δεν είναι άλλοι από την ακολουθούμενη εδώ και χρόνια πολιτική που τα ζυγίζει όλα με βάση το κέρδος και το κόστος. Για το κέρδος έχουν συνολικά οι μεταφορές αυτό το χάλι.

Οφείλουμε να σταματήσουμε την λογική «πάμε και όπου βγει». Είκοσι τρείς μήνες μετά στέλνουμε μήνυμα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε καμία συγκάλυψη. Το σύνθημα που φωνάξαμε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και απεργίες εκείνων των ημερών πως «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» συνεχίζει να ηχεί μέχρι οι ένοχοι να λογοδοτήσουν και μέχρι να εκλείψουν  οι αιτίες που κάνουν τη χώρα μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών.

Η εξόφθαλμη προσπάθεια συγκάλυψης έχει καταρριφτεί εδώ και καιρό. Τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα επικυρώνουν σε όλο τον λαό τις μηχανορραφίες συγκάλυψης από το κράτος, την κυβέρνηση, την ΕΕ και την Hellenic Train.

Οι αγώνες μας για την προστασία της ζωής μας, του εισοδήματος μας, της υγείας και παιδείας μας είναι άρρηκτα δεμένοι και με τον αγώνα μας για το έγκλημα των Τεμπών.

Καλούμε τους συναδέλφους μας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12.00, στο Σύνταγμα.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Άμεσα μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Κανείς ναυτεργάτης του πλοίου Άγιος Νεκτάριος Αίγινας χωρίς δουλειά

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αχαλίνωτος ανταγωνισμός των ναυτιλιακών εταιρειών για τη...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη...