Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Πειραιά: Kαταγγέλλει  την θρασύδειλη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου  Ναυπηγοξυλουργών

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο καθαριστριών – καθαριστών Πειραιά καταγγέλλει  την θρασύδειλη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου  Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά  – Αττικής και Νήσων, Σταύρος Τουμανίδης, την ώρα που επέστρεφε από την εργασία του στη Ν/Ζ.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως με τραμπούκικες μεθόδους και πρακτικές θα σταματήσουν την αγωνιστική δράση των σωματείων για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς!

Τα σωματεία έχουν πείρα και ξέρουν καλά ποιοι είναι αυτοί που οπλίζουν τα χέρια αυτών των τραμπούκων και η απάντηση που δίνουν και θα συνεχίζουν να δίνουν είναι η μαζικότερη συσπείρωση και οργάνωση των εργατών για τα δικαιώματα τους, απέναντι σε κυβέρνηση, εφοπλιστές και εργολάβους!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Για τη νέα σχολική χρονιά

Γονείς και κηδεμόνες, ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά! Με υγεία, πείσμα και αισιοδοξία στον...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ 13ωρη ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Διεκδικητικό Πλαίσιο πάλης

Φυλλάδιο με Διεκδικητικό πλαίσιο πάλης 2025 - 2026 Δύναμή μας η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δρόμος μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ....... ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ-2025.pdf