Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Καταγγέλλουμε την επίθεση και τον τραυματισμό από ενέδρα τραμπούκων που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Ναυπηγοξυλουργών

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την επίθεση και τον τραυματισμό από ενέδρα τραμπούκων που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Ναυπηγοξυλουργών, Τουμανίδης Σταύρος, μέρα μεσημέρι, την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του, σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι πραγματικός στόχος είναι η δράση που αναπτύσσουν καθημερινά τα συνδικάτα μας για την τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, η πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Είναι όμως δεδομένο ότι καμία τέτοια επίθεση δεν πρόκειται να μας φοβίσει, δεν πρόκειται να μας κάνει να τα διπλώσουμε και να σταματήσουμε τον αγώνα μας.

Όλοι όσοι οπλίζουν τα χέρια των τραμπούκων – φυσικών αυτουργών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν. Θα μας βρουν πιο έτοιμους, πιο αποφασισμένους από πριν.

Καλούμε το σύνολο των συναδέλφων σε ετοιμότητα για να απαντήσουμε όπως εμείς ξέρουμε, συλλογικά, ενωμένοι σαν γροθιά μέσα από τα σωματεία μας. Η απάντηση μας θα είναι άμεση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας απέναντι σε κυβέρνηση, εφοπλιστές και εργολάβους.

Όλοι για έναν κι ένας για όλους!

Περισσότερα

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων ICAP Outsourcing Solutions για την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει την αργία της Καθαράς Δευτέρας

Ως Σωματείο Εργαζομένων ICAP, καταγγέλλουμε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την κατ’ έθιμον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το θάνατο των δύο εργαζομένων από την Εύβοια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια 28 Φλεβάρη

Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που προκήρυξαν Εργατικά Κέντρα το Σάββατο 28...