Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ : Καταδικάζουμε την ποινικοποίηση αγωνιστών – εργαζομένων και συνταξιούχων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας καταγγέλλει και ταυτόχρονα καταδικάζει την καταδίκη του Προέδρου, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, Αντώνη Ταβουλάρη και των άλλων αγωνιστών Βασίλη Νικολακόπουλο και Γιάννη Καρνάβα.

Το «έγκλημα» τους ήταν ότι οι συγκεκριμένοι καθημερινά αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και της μεγαλοεργοδοσίας να κρατήσουν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας δεμένο στους μηχανισμούς της εργοδοσίας και των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους, ούτε παραιτούνται από το να ξαναγίνει το Εργατικό Κέντρο εργαλείο ενάντια στους εργαζομένους.

Αν νομίζουν οι εργοδότες, η κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα που τα στελέχη τους πρωτοστατούν σε τέτοιες αθλιότητες ότι θα τρομάξουν τους αγωνιστές – εργαζόμενους και συνταξιούχους είναι αλάργα νυχτωμένοι.

Περισσότερα

Σύλλογος Ερευνητών/τριών Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου: Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ! Να σταματήσει τώρα η δίωξη για την...

Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του προέδρου των εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Εμπνεόμαστε από τον ηρωικό αγώνα του Πολυτεχνείου

52 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ - 6:30μμ – ΣΤΟ...