Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας : Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05-11-2024  η σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα  ( ΣΕΑ) Συνταξιούχων  στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Στη σύσκεψη  συμμετείχαν αντιπρόσωποι  από τα Δ.Σ. των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων  του νομού Αιτωλ/νίας  ΙΚΑ- ΟΑΕΕ- ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΕΜΠΟΡΩΝ – Συνδέσμου Απόστρατων  Αστυνομικών.

Από τη ΣΕΑ  την κεντρική εισήγηση  έκανε ο συνάδελφος  Σκιαδιώτης Γιώργος, Αντιπρόεδρος  της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. , με κύριο θέμα  την οργάνωση  των συνταξιούχων  για τη συνέχιση και κλιμάκωση  των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.

Κάλεσε τους συνταξιούχους του νομού να συμμετέχουν μαζικά στο  Πανελλαδικό  Συλλαλητήριο  στην Αθήνα  την Παρασκευή 22 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι  , να δυναμώσουμε τον αγώνα μας  για άμεσες  λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που τσακίζουν  τη ζωή μας για πολλά χρόνια . Να διεκδικήσουμε  αξιοπρεπή διαβίωση  με επαρκείς συντάξεις , κοινωνική προστασία, δημόσια δωρεάν υγεία, δωρεάν φάρμακα, δημόσια κοινωνική ασφάλιση ,σύμφωνη με  αυτά που σε όλη μας τη ζωή  έχουμε πληρώσει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε  ο  Γεροπαναγιώτης Κων/νος , Αντιπρόεδρος  της Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ ,  ο Παπαϊωάννου  Αλέξης  από την Ομοσπονδία  Πολιτικών Συνταξιούχων  Δημοσίου , οι πρόεδροι των σωματείων του νομού και αρκετοί συνταξιούχοι που αναφέρθηκαν στα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι , τονίζοντας την ανάγκη  για μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο με στόχο να ασκηθεί  η μέγιστη πίεση  στην κυβέρνηση , να σταματήσει τις μισές αλήθειες , τα ψέματα και να δώσει λύσεις  στα οξυμένα προβλήματά μας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου – Νομαρχιακο Τμήμα ΑΔΕΔΥ Σάμου: Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου με συνέχεια των αγώνων

Νοέμβρης 1973! Εδώ Πολυτεχνείο! Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία τη Δευτέρα...

Σύλλογος Επιτυχόντων Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: 21 Νοέμβρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εσωτερικών

Οι επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, βρισκόμαστε εδώ και 3 χρόνια όμηροι...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Ο εκφοβισμός μαθητών και εκπαιδευτικών δεν θα περάσει

Αναίτια προσαγωγή μαθητών μας από την αστυνομία! Ο εκφοβισμός μαθητών και εκπαιδευτικών δεν θα περάσει!  Το...