Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Κινητοποίηση ενάντια στο Αιολικό πάρκο στο Πατραϊκό

Δημοσιεύτηκε στις

Με σύνθημα «Όχι στο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό – Φθηνό ρεύμα για όλο το λαό» η Επιτροπή Αγώνα Φορέων Δυτικής Ελλάδας προετοιμάζει δυναμική κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το Σάββατο 19/10, στις 17:30, με προσυγκέντρωση στις 17:00 στο Κάστρο του Ρίου.

Από την Αιτωλοακαρνανία θα αναχωρήσουν λεωφορεία, από το Αγρίνιο 3:30μμ, στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (έναντι Πάρκου), από το Αιτωλικό 3:50 μμ, στον παλιό σταθμό των τρένων, από το Μεσολόγγι 4:00 μμ, μπροστά από τη ΔΕΗ.

Απαιτούμε να μη χωροθετηθεί και αδειοδοτηθεί υπεράκτιο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό κόλπο, προειδοποιώντας ότι μια αντίθεση απόφαση θα αποτελέσει «αιτία πολέμου» και η κυβέρνηση θα βρει απέναντί της όλη την περιοχή, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραδίδοντας πρόσφατα, επικεφαλής αντιπροσωπείας των φορέων, σχετικό ψήφισμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας  και Ιονίου.

Οι φορείς, μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τους 170 και καθημερινά πληθαίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Ότι κέρδισε ο λαός μας, το κέρδισε με τους αγώνες του!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Η Cepal Hellas ξεσπιτώνει οικογένεια με παιδί ΑμεΑ στη Νεάπολη Χαλκίδας

Πάρτε τώρα πίσω τον πλειστηριασμό και την έξωση! Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας μαζί με δεκάδες...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα 23 Οκτώβρη στο συνέδριο Εργατικού Κέντρου

« ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ :Πανελλαδική Σύσκεψη Εργαζομένων 19 Οκτώβρη

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ...