Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ: Να μην περάσει η τρομοκρατία στους φαντάρους

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλους τους νέους στρατευμένους που εκφράζουν την αντίθεση τους στην εμπλοκή της χώρας μας σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στη γειτονιά μας!

Θεωρούμε απαράδεκτη την στοχοποίηση των φαντάρων που συμμετείχαν σε  αντιπολεμικό συλλαλητήριο και εξέφρασαν τα φιλειρηνικά τους αισθήματα, από δημοσιεύματα, αναρτήσεις, Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, από βουλευτές της ΝΔ, τους ΣΥΡΙΖΑ, από διάφορους άλλους φανερούς και κρυμμένους ακροδεξιούς (και ευρωβουλευτίνες) απίθανους τύπους, accounts κλπ!

Θεωρούμε απαράδεκτη και άθλια πρακτική την τιμωρία των 15 ημερών φυλάκισης που επιβλήθηκε στους στρατευμένους επειδή είπαν το αυτονόητο, ότι ορκίστηκαν να πολεμήσουν για τα κυριαρχική δικαιώματα της χώρας μας και όχι για τη σημαία του ΝΑΤΟ και των εφοπλιστών όπου γης, όχι για να γίνεται ο Ελληνικός Στρατός συνένοχος στη σφαγή χιλιάδων Παλαιστινίων, Λιβανέζων και όποιον λαό σηκώνει κεφάλι, από το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ!

Οι νέοι στρατευμένοι έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους, να συμμετέχουν σε φιλειρηνικές πορείες και εκδηλώσεις ενάντια στους πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς!

Καλούμε του συναδέλφους που θα υπηρετήσουν στις ΕΣΣΟ που έρχονται, να κρατήσουν παρόμοια περήφανη στάση!

Απαιτούμε εδώ και τώρα να παρθούν πίσω οι απαράδεκτες και τρομοκρατικές ποινές στους φαντάρους που εξέφρασαν τα φιλειρηνικά τους αισθήματα, την αντίθεση τους στην εμπλοκή της χώρας μας στο πολεμικό σφαγείο!

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Να παρθούν τώρα πίσω οι πειθαρχικές ποινές  στους νέους στρατευμένους

ΟΙ  ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ  Το Ε.Κ.Α. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του  και αλληλεγγύη...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Όλοι στη μάχη της προετοιμασίας της Πανελλαδικής Απεργίας της 20ης Νοεμβρίου

Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καλεί τα σωματεία του κλάδου να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Τιμάμε την 80η επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 80η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...