Ομοσπονδία Οικοδόμων: Η Ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό των νέων στρατευμένων

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και στέκεται στο πλευρό των νέων στρατευμένων που λεβέντικα δηλώνουν την αντίθεση τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, την πολεμική ανάφλεξη όλης της περιοχής που προετοιμάζουν και υλοποιούν οι ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ από κοινού με το Ισραήλ.

Η εναντίωση των νέων στρατευμένων απέναντι στο αιματοκύλισμα των λαών με δημόσιες δηλώσεις δεν είναι μονάχα αυτονόητο δικαίωμα, αλλά και καθήκον που σχετίζεται άμεσα με τα συμφέροντα του λαού μας και όλων των λαών που βρίσκονται μπροστά στο έγκλημα του πολέμου.

Δεν έχουν καμιά δουλειά οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας να εμπλέκονται σε πολέμους μακριά από τα σύνορα μας. Δεν έχει κανένα συμφέρον ο λαός μας από τη στήριξη των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, με την αποστολή φρεγάτας στο επίκεντρο του πολέμου, στρατιωτικών αποστολών και υλικών στο επίκεντρο των πολεμικών αντιπαραθέσεων.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που εμπλέκουν τη χώρα μας μέσα στο μακελειό έχουν τεράστιες ευθύνες για τους μεγάλους κινδύνους που ανοίγονται απέναντι στο λαό μας.

Απαιτούμε, να παρθούν πίσω οι πειθαρχικές ποινές στους στρατευμένους νέους. Μεγάλη ποινή πρέπει να δώσει ο λαός μας στην κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα, τους δήθεν αριστερούς, που στην πράξη είναι «βασιλικότεροι του βασιλέως», «νατοϊκότεροι του ΝΑΤΟ» και κουνάνε το δάκτυλο απέναντι σε όσους τσαλακώνουν το αφήγημα τους.

Εμείς είμαστε μαζί με τα παιδιά μας, με τις ανάγκες του λαού μας και αυτοί με το ΝΑΤΟ, το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και την ΕΕ.

Ό,τι και να γίνει, η ζωή και η πρόοδος θα νικήσουν τη βαρβαρότητα της φτώχειας, των πολέμων, της προσφυγιάς και της εκμετάλλευσης.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή ΣΣΕ στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Εδώ και πολλούς μήνες  δίνουμε την μάχη για την υπογραφή...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής – Παράρτημα Αν. Αττικής: Η Καθαριότητα κτιρίου ΠΕΑΑ δεν λύνεται με συμβάσεις

ΓΙΑ ΑΛΛΗ  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να σταματήσει τώρα κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των στρατιωτών

Η διοίκηση του Συνδικάτου καταγγέλλει την επιβολή ποινών από την κυβέρνηση σε φαντάρους και...