Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής: Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το συνδικάτο μας καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για την απαράδεκτη τιμωρία με 15 μέρες φυλακή, σε στρατιώτη που παραβρέθηκε σε αντιπολεμική συγκέντρωση στον Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο το πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών εναντίον φαντάρων, οι οποίοι συμμετείχαν σε αντιπολεμικές συγκεντρώσεις το προηγούμενο Σάββατο απηχώντας με παρρησία το αίσθημα της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού: Ότι δεν θα ανεχτούν να γίνουν κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών, ότι η χώρα μας δεν έχει κανένα λόγο να συμμετέχει στα σφαγεία της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής. Απηχώντας με τόλμη την απαίτηση, να σταματήσει κάθε εμπλοκή και στήριξη στο κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ, να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Τι πιο λογικό από το να απασχολούν τους φαντάρους μας, οι επικίνδυνες εξελίξεις και οι κίνδυνοι  που προκύπτουν από την εμπλοκή της χώρας στους πολέμους που βρίσκονται σε εξέλιξη, από τις αποστολές που βρίσκονται έξω από τα σύνορα, από την στοχοποίηση της χώρας μας ως στόχο αντιποίνων. Είμαστε στο πλευρό τους – έχουμε τις ιδίες αγωνίες.

Αυτή την στιγμή υπόλογοι είναι οι κυβερνώντες για χρόνια τώρα που εμπλέκουν ακόμα πιο πολύ την χώρα στους επικίνδυνους σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που δίνουν δις ευρώ κάθε χρόνο και την ίδια ώρα για την δική μας ζωή δεν περισσεύει ούτε ευρώ, για μισθούς, υγεία, παιδία κα.

Βέβαια για άλλη μια φορά η εξουσία τους δίνει την δύναμη να μετατρέψουν το θύμα σε θύτη, να τιμωρούν τους φαντάρους και η επικίνδυνη πολιτική τους να βγαίνει λάδι.

 Το δίκιο δεν τιθασεύεται με τις τιμωρίες, την τρομοκρατία και την καταστολή.

Το ΣΕΤΗΠ θα δυναμώσει τον αγώνα για απεμπλοκή της χώρας μας από όλους τους πολέμους. Θα δυναμώσει τον αγώνα για να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες από τη Μέση Ανατολή. Θα δυναμώσει τον αγώνα για να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Θα κάνουμε τα πάντα για να ακουστεί δυνατά το σύνθημα που εμπνέει χιλιάδες λαού σε όλο τον κόσμο:

Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Καμία εμπλοκή καμία συμμετοχή στου πολέμου τα σφαγεία!

Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση και στους παρατρεχάμενους της.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή ΣΣΕ στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Εδώ και πολλούς μήνες  δίνουμε την μάχη για την υπογραφή...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Η Ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό των νέων στρατευμένων

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και στέκεται στο...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής – Παράρτημα Αν. Αττικής: Η Καθαριότητα κτιρίου ΠΕΑΑ δεν λύνεται με συμβάσεις

ΓΙΑ ΑΛΛΗ  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ...