Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΛΙΒΑΝΟ – ΣΥΡΙΑ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει τους νέους στρατευμένους που εναντιώνονται και εκφράζουν με κάθε τρόπο την αντίθεση τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, την αιματοχυσία του λιβανέζικου λαού από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας που είναι στα σκαριά από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ισραήλ.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουμε την απόπειρα στοχοποίησης και τρομοκράτησης των νέων στρατευμένων, μέσω βουλευτών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν την τιμωρία στρατευμένου, επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους.

Οι νέοι στρατευμένοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν ενεργά σε διαδηλώσεις ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους πολέμους γύρω από την περιοχή μας.

Άλλωστε οι τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή επιβεβαιώνουν τον τεράστιο κίνδυνο στον οποίο θέτει η κυβέρνηση τον ελληνικό λαό με την απόφαση της να στείλει ακόμα μία φρεγάτα στο στόμα του λύκου, στην Ερυθρά Θάλασσα και να διαθέσει το στρατηγείο της Λάρισας, για να προσφέρει κάλυψη στους μακελάρηδες.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια στοχοποίησης των νέων στρατευμένων!

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ!

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Θέλουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και να γυρίζουμε γεροί στα σπίτια μας

Συνάδελφοι Οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις Κατασκευές, Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στη Βουλή άλλο ένα βάρβαρο...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγελία για την απομάκρυνση των αφισών της Απεργίας 1/10 από τον Δήμο Αθηναίων

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει τον Δήμο Αθηναίων για την απαράδεκτη στάση...