Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού: Για την προσπάθεια στοχοποίησης των φαντάρων

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης των διαμαρτυρόμενων φαντάρων ενάντια στη βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στο μακελειό που εξελίσσετε στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο και αλλού.

Καταγγέλλουμε επίσης την ενορχηστρωμένη προσπάθεια φίμωσης, μέσω της ποινικοποίησης, κάθε φωνής ενάντια στην εξελισσόμενη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, την αιματοχυσία στο Λίβανο και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μαζί το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Ενώνουμε τη φωνή μας με το αίτημα τους για επιστροφή της φρεγάτας και όλων των στρατιωτικών ανά τον κόσμο πίσω στην Ελλάδα. Το σύνθημα που μας ενώνει είναι «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά».

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη ΓΑΖΑ και στο ΛΙΒΑΝΟ.

               Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και ποινικοποίησης, να ανακαλέσει τυχόν ποινές, να φέρει πίσω όλο το στρατιωτικό προσωπικό και μέσα καθώς και να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας σε όλα τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ματώνουν λαούς για τα κέρδη των λίγων.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Καταγγελία του Συνδικάτου Φαρμάκου για την εργοδοσία της Medichrom

Το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει στους εργαζομένους του κλάδου την εργοδοσία της εταιρείας MEDICHROM...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καμία βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας από κοινού με το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας...

Ένωση Απόστρατων Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής: Για την τρομοκράτηση στρατευμένων

 Ως εν ενεργεία στρατιωτικοί δώσαμε μάχη μέσα από τα συνδικαλιστικά μας σωματεία, ώστε η φωνή μας...