Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Καταγγελία του Συνδικάτου Φαρμάκου για την εργοδοσία της Medichrom

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει στους εργαζομένους του κλάδου την εργοδοσία της εταιρείας MEDICHROM που προχωράει σε συνεχόμενες τρομοκρατικές απολύσεις συναδέλφων. Τελευταίο περιστατικό η απόλυση συναδέλφου γιατί έκανε το “μοιραίο λάθος” να αρρωστήσει. Και συνέχισε το “λάθος” του, κάνοντας χρήση αναρρωτικής αδείας! Η απάντηση της εργοδοσίας ήταν να τον ΑΠΟΛΥΣΕΙ!!!!

Συνάδελφοι της MEDICHROM , όπως γνωρίζετε αυτή η απόλυση έρχεται σε συνέχεια της τρομοκρατικής απόλυσης συναδέλφου που απήργησε την Πρωτομαγιά.  Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η εργοδοσία επιδιώκει να καθιερώσει κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο εργοστάσιο. Σας θέλει φοβισμένους, υποταγμένους και με καταπατημένα τα δικαιώματά σας. Ενώ όλοι οι αντεργατικοί νόμοι όλων των κυβερνήσεων έχουν λύσει τα χέρια των εργοδοτών,  αυτό φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για την εργοδοσία της MEDICHROM. Επιδιώκει με την στάση της, ακόμα και τα ελάχιστα δικαιώματα σας, να σας τα αφαιρέσει.

Ενημερώνουμε την εταιρεία ότι το συνδικάτο δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια  στην ασυδοσία της.  Στεκόμαστε στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων και παράλληλα είμαστε στο πλευρό όλων σας, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την τρομοκρατία μέσα στο εργοστάσιο. Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή με το συνδικάτο, να καταγγέλλετε τις τρομοκρατικές μεθόδους της εταιρείας και από κοινού να καθορίζουμε τα βήματα μας, για να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Το συνδικάτο απαιτεί από την εργοδοσία της MEDICHROM να πάρει πίσω τις απολύσεις των συναδέλφων και να σταματήσει να τρομοκρατεί με τις πρακτικές της τους εργαζόμενους.

Καλούμε τους συναδέλφους της MEDICHROM να κάνουν το βήμα και να ενωθούν με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου στην πανελλαδική- πανεργατική απεργία στις 20 Νοέμβρη.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού: Για την προσπάθεια στοχοποίησης των φαντάρων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης των διαμαρτυρόμενων φαντάρων ενάντια στη...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καμία βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας από κοινού με το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας...

Ένωση Απόστρατων Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής: Για την τρομοκράτηση στρατευμένων

 Ως εν ενεργεία στρατιωτικοί δώσαμε μάχη μέσα από τα συνδικαλιστικά μας σωματεία, ώστε η φωνή μας...