Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού : Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση των φαντάρων

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους τη στοχοποίηση των φαντάρων που εκφράζουν τη διαφωνία τους με την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη ΓΑΖΑ και στον ΛΙΒΑΝΟ.

Το εργατικό κίνημα της χώρας μας απαιτεί τώρα τέτοιες προσπάθειες να σταματήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά και ως τέτοια μοιράζονται και εκφράζουν τις ίδιες αγωνίες και διεκδικήσεις.

Ο ελληνικός λαός άλλωστε εκφράζει συνεχώς και με πολύμορφες δράσεις την αντίθεσή του στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως βέβαια και στη στάση των υπόλοιπων κομμάτων που συντάσσονται με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Αυτό είναι που ενοχλεί όσους στοχοποιούν τους φαντάρους που εκφράζουν τη διαφωνία τους, καθώς βλέπουν ότι οι απειλές τους δεν πιάνουν.

Εκτός από το να σταματήσουν τώρα αυτές οι πρακτικές, απαιτούμε να απεμπλακεί άμεσα η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να γυρίσουν τώρα το προσωπικό και τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Καταγγελία του Ενιαίου Συλλόγου

Σε συνέχεια των πολύμορφων κινητοποιήσεων ενάντια στο νόμο που κλείνει και διαλύει ότι έχει...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας Φούρνων: Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά στην Ικαρία και τους Φούρνους

Τη Δευτέρα  πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε κενά που τα περισσότερα είναι ανοικτά από...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Αλληλεγγύη στο φαντάρο που στοχοποιήθηκε από βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΠΕΜΕΝ εκφράζει την απερίφραστη αλληλεγγύη της στους φαντάρους, τα παιδιά μας, που ασκούν...