Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Καθορίζουμε τις επόμενες κινητοποιήσεις με κλιμάκωση

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά το κάλεσμα από τον Ενιαίο Σύλλογο Εργαζομένων Ψ.Ν.Α ΔΑΦΝΙ σε σύσκεψη φορέων και σωματείων στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/10/2024, καταλήξαμε σε συμπόρευση και συνέχεια πολύμορφων κινητοποιήσεων και πρωτοβουλιών, απέναντι στο νόμο έκτρωμα για την «ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης», που διαλύει και ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες στο χώρο της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, καλώντας σε ένα πλατύ κοινωνικό μέτωπο συμμαχίας με προγραμματισμό δράσεων και απεργιακών κινητοποιήσεων τα σωματεία και τους φορείς στο χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την νεολαία, γιατί  η υγεία, η παιδεία, το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά, δεν μπορούν να αποτελούν εμπόρευμα και είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας.

Καθορίζουμε τις επόμενες κινητοποιήσεις με κλιμάκωση!

  • Πέμπτη 10/10/2024 μαζικό κάλεσμα και συμμετοχή σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο Ψ.Ν.Α ΔΑΦΝΙ και συγκέντρωση στις 7π.μ μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου με απεργιακή φρουρά.
  • Πέμπτη 17/10/2024 μαζική συμμετοχή στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία και συγκέντρωση στο Υπουργείο Εμπορίας της Υγείας.
  • Πέμπτη 24/10/2024 πλατύ κάλεσμα από τους φορείς και τα σωματεία στη Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση, για συγκέντρωση στις 6μ.μ μπροστά στο Υπουργείο Υγείας με δρώμενα και μουσική από θεραπευόμενους και καλλιτέχνες. Καλούμε το Υπουργείο Εμπορίας της Υγείας σε συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων και των σωματείων στην ψυχική υγεία και την απεξάρτηση.

 ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...