Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 11 Οκτώβρη Αντιπολεμική συγκέντρωση – συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση-συναυλία την Παρασκευή, 11 Οκτώβρη στις 19:30 στην πλατεία Σαπφούς.

 Το κράτος – τρομοκράτης Ισραήλ κλιμακώνει την ανελέητη σφαγή σε βάρος των λαών της Μ. Ανατολής εξαπολύοντας χερσαία εισβολή και στο Λίβανο.

Τον τελευταίο χρόνο πάνω από 41 χιλιάδες Παλαιστίνιοι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους άμαχοι και γυναικόπαιδα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ.

Όλα αυτά, γίνονται με τη συναίνεση των ΗΠΑ -ΝΑΤΟ-ΕΕ που απευθύνουν, δήθεν, εκκλήσεις για αποκλιμάκωση ενώ στηρίζουν έμπρακτα το κράτος-δολοφόνο που υλοποιεί τα σχέδια τους στην περιοχή.

Συνένοχη είναι και η κυβέρνηση της ΝΔ, που εμπλέκει τη χώρα μας στον πόλεμο στέλνοντας φρεγάτες στην περιοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα σωματεία και τους συλλόγους, όλο το λαό του νησιού να συμμετέχουν μαζικά στην αντιπολεμική συγκέντρωση-συναυλία, καταδικάζοντας τη γενοκτονία και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτή! Να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς που δοκιμάζονται!

Καλούμε επίσης, όποιον καλλιτέχνη ή σχήμα θέλει να συμμετέχει στη συναυλία, να επικοινωνήσει με το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στα τηλέφωνα: 2251028861 (πρωινές ώρες) και 6979375165-6982390383 (απογευματινές ώρες) έως την Τετάρτη 9 Οκτώβρη.

 

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...