Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024 ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00 ΕΩΣ 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-10-2024 ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΕΩΣ 18:00

Συνάδελφοι,

          Όλοι στις εκλογές του σωματείου

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική συνέλευση του Σωματείου μας και η Εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε αποφάσισε οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. να πραγματοποιηθούν στις 04 και 05 Οκτώβρη 2024.

Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μάχες που αφορούσαν την υπογραφή των Συμβάσεων αλλά και την τήρηση αυτών, μάχες που αφορούσαν την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας για να μπορούμε να γυρίζουμε ακέραιοι στις οικογένειές μας, μάχες που αφορούσαν την καθημερινότητα μας. Όλες αυτές τις μάχες τις δώσαμε όλος ο κλάδος μαζί. Όμως παρόλα αυτά τα δύσκολα για τους εργαζόμενους είναι μπροστά. Η ακρίβεια, η υγεία, οι συνέπειες του πολέμου έχουν δημιουργήσει πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς και τις οικογένειές μας. Για να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε χρειαζόμαστε Σωματεία μαζικά, δυνατά να μπορούν να παλεύουν ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβερνήσεις και τα συμφέροντα των εργοδοτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα αυγατίζουν τα κέρδη τους σακατεύοντας τις ζωές μας.

Το Σωματείο είναι το στήριγμα του κάθε ενός συναδέλφου. Το αποδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η στιγμή να πάμε πολλά βήματα μπροστά γιατί εμείς έχουμε την δύναμη. Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις εκλογές αυτές πρέπει να στείλει ένα μεγάλο, ένα δυνατό, ένα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, μήνυμα συσπείρωσης, ενότητας, δύναμης. Το μήνυμα της δικής μας αντεπίθεσης.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμαστε, μαζικά, όλοι οι Ναυπηγοξυλουργοί να πάρουμε μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας και να αναδείξουμε ένα ικανό Δ.Σ. που θα μπορέσει στη συνέχεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιουργούνται από τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε μπροστά μας που θα οργανώσει τον αγώνα των Ναυπηγοξυλουργών μπροστά σε κάθε επίθεση από κυβέρνηση και εργοδοσία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΞΥΛΟΥΡΓΟΣ

Οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα του 4ου ορόφου του

ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ.ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19

Παρασκευή 04/10/2024 από τις 3μ.μ. εώς 8μ.μ.

Το Σάββατο 04/10/2024 από τις 10π.μ. εώς τις 6μ.μ.

Περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Ευρεία σύσκεψη σωματείων 7 Οκτώβρη

Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου καλεί σε ευρεία  σύσκεψη τα σωματεία , τους συλλόγους και...