ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ: Όλοι 18 Σεπτέμβρη στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Κερατσίνι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Κερατσίνι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα (Π.Φύσσα 60)

Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5:30 το απόγευμα και πορεία στο μπλόκο της Κοκκινιάς

11 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τους απόγονους του ναζισμού, τους εχθρούς του εργατικού – λαϊκού κινήματος, τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι δολοφόνοι, ναζιστές του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τα τσιράκια της εργοδοσίας που με τάγματα εφόδου, έκαναν δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος του κεφαλαίου, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη, αντεργατική πολιτική.

Οι μάχες που έδωσε το εργατικό κίνημα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, κόντρα στους φασίστες, κατάφεραν να τους απομονώσουν σε γειτονιές, σχολεία και χώρους δουλειάς.

Δεν επαναπαυόμαστε! Αποκαλύπτουμε τον βρώμικο ρόλο που τους έχει ανατεθεί από τα αφεντικά τους, στοχεύουμε την αιτία που τους τροφοδοτεί και διαμορφώνει το έδαφος για την ανάπτυξή τους, το ίδιο το σύστημα, τους επιχειρηματικούς ομίλους, την πολιτική της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των κυβερνήσεων.

Να στείλουμε τους φασίστες- εγκληματίες εκεί που ανήκουν: στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Η δυναμική του οργανωμένου εργατικού κινήματος, του νεολαιίστικου κινήματος, του λαού που δεν φοβάται και δεν υποτάσσεται, μπορεί να τσακίσει το φασισμό.

Δεν φοβόμαστε και δεν ξεχνάμε!

Τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!

 Δίνουμε δυναμικό παρόν στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Κερατσίνι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, αύριο Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5:30 το απόγευμα και συμμετέχουμε στην πορεία στο μπλόκο της Κοκκινιάς.

Δίνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν εφησυχάζουμε, υψώνουμε τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

11 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα! Ούτε βήμα πίσω! Τσακίζουμε τον φασισμό...

Φορείς του Αναπηρικού και Γονεϊκού κινήματος, εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή: 28 Σεπτέμβρη Πανελλαδική Κινητοποίηση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΜΕΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ...

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Αποκατάσταση αδικίας στη χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Να αποκατασταθεί η αδικία στη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε βάρος...