Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Για το κλείσιμο και την συγχώνευση σχολικών τμημάτων

Δημοσιεύτηκε στις

Ως εργαζόμενοι στον Ιδιωτ. Τομέα στηρίζουμε τον αγώνα που δίνουν οι εκπαιδευτικοί ενάντια στην απόφαση του Υπουργού Παιδείας να προχωρήσει στο κλείσιμο και την συγχώνευση χιλιάδων τμημάτων πανελλαδικά, αλλά και στο νομό μας. Κανένας εργαζόμενος γονιός δε θέλει να στοιβιάζεται το παιδί του με άλλα 27 και να δυσκολεύεται η μαθησιακή διαδικασία αδιαφορώντας για τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. Θέλουμε με κρατική ευθύνη αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία με

20-15 Α/Β μαθητές ανά τμήμα. Να καλυφθούν όλα τα κενά σε εκπαιδευτικούς με μόνιμους διορισμούς. Σχολικές υποδομές που να τηρούν τα μέτρα προστασίας της ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η παρουσία όλων των εργαζόμενων είναι απαραίτητη, ώστε να αποτρέψουμε τις συγχωνεύσεις τμημάτων που επιβάλει η κυβέρνηση η οποία βλέπει την εκπαίδευση ως κόστος, σε βάρος της ποιότητας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των μαθητών και των σχολείων μας.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη στις 13:15μ.μ στη Διευ/ση Α/θμιας  Εκπ/σης στο Διοικητήριο.

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Για τη πραγματοποίηση λευκής νύχτας

Η πραγματοποίηση της ‘λευκής νύχτας‘, ιδιαίτερα σε συνθήκες  που ο λαός στενάζει από την...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 11 Σεπτέμβρη κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Η κυβέρνηση της ΝΔ πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για την ΚΥΑ για το κίνητρο προσέλκυσης και παραμονής στις άγονες περιοχές

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες την έκδοση της «πολυαναμενόμενης»  εδώ...