Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Για την περιοδεία του Υπουργού Υγείας

Δημοσιεύτηκε στις

Ένας υπουργός  δήθεν σωτήρας

Άλλος ένας υπουργός υγείας έρχεται να δώσει ασπιρίνη, στα οξυμένα προβλήματα  των νοσοκομείων  των νησιών μας που προκάλεσαν αυτός με την κυβέρνηση πιάνοντας το νήμα από τις προηγούμενες .

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο υπουργός Αδ. Γεωργιάδης  διαλύουν  την δημόσια υγεία ψηφίζοντας νόμους που ενισχύουν την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της.

Κύριε υπουργέ, οι εργαζόμενοι του νησιού δεν θέλουν άλλες επισκέψεις….

Χορτάσαν .

Εσείς και οι υποστηρικτές της πολιτικής που εφαρμόζετε, θέλουν τα νησιά μας τροφοδότες  των κερδών του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου.

Εμείς λέμε ότι τα  όμορφα νησιά μας είναι γεμάτα από κατοίκους, που ζουν και εργάζονται  σε αυτό. Τους αξίζει να ζουν με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Εσείς και οι όμοιοι σας τους έχετε καταντήσει να ζουν σε διαρκή αγωνία. Στην Κω του Ιπποκράτη είναι ανήκουστο να τρέμει το φυλλοκάρδι μας μην πάθουμε κάτι σοβαρό.

Αφήστε τις υποσχέσεις κατά μέρος και κάντε προσλήψεις ΤΩΡΑ .

Μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων σε Κέντρα Υγείας, Νοσοκομείο ΕΚΑΒ.

Το Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδ/σου αγωνίζεται και διεκδικεί όλα όσα αξίζουν στους εργαζόμενους και στους βιοπαλαιστές του νησιού.

Τίποτα λιγότερο από ένα αποκλειστικά Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Υγείας.

Οι επόμενοι μαζικοί αγώνες θα επιβάλλουν την λύση.

Περισσότερα

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζακύνθου: Κάλεσμα σε κινητοποίηση 10 Αυγούστου στις 11πμ στο Δημαρχείο

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ                                                                                                     Ζάκυνθος 08/08/24 Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζακύνθου θα συμμετάσχει στην...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζει την μεγάλη νίκη των μεταλλωρύχων Χαλκιδικής για ΕΣΣΕ

Ένας ενωτικός αγώνας των εργαζομένων που διήρκησε πάνω από 4 μήνες με 16 μέρες...

ΕΣΚ – ΕΥΔΑΠ: Κάλεσμα εργαζομένων σε επαγρύπνηση. Τα σχέδια τους για πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων δεν θα περάσουν

Ένοχη σιωπή!! Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθεια της εργοδοσίας να καταργήσει – τροποποιήσει τον κανονισμό...