Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Δημοσιεύτηκε στις

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την συντρόφισσα Αθηνά, την φίλη Αθηνά.

Την Αθηνά που για χρόνια όταν κάλυπτε το εργατικό ρεπορτάζ για λογαριασμό του Ριζοσπάστη δεν έλειπε από καμία δράση των σωματείων μας.

Ήταν παρούσα  σε κάθε Γενική Συνέλευση σε κάθε στάση εργασίας, απεργία, συγκέντρωση ή παρέμβασή μας καλύπτοντας κάθε μικρή ή μεγάλη δράση μας, προβάλλοντας τις θέσεις μας και τα αιτήματά μας. Δεν είναι υπερβολή αν λέγαμε ότι για χρόνια ολόκληρα ήταν η φωνή μας μέσω του Ριζοσπάστη ,  αφού ως γνωστό από όλα τα άλλα ΜΜΕ είμασταν κομμένοι.

Ήταν τόσο καθημερινή η συνεργασία μας και η παρουσία της και τόσο μοναδική στη δουλειά της που με το σπαθί της κέρδισε την καθολική αναγνώριση του ενεργού τμήματος των συνάδελφων, έτσι ώστε  όλοι να την ξέρουν με το μικρό της και να την αποκαλούν συναδέλφισσα!

Είναι σίγουρο ότι από σήμερα είμαστε φτωχότεροι, είναι σίγουρο όμως και ότι η μορφή της θα συνεχίσει να μας συντροφεύει σε κάθε μας δράση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφο Νίκο Ζύμαρη τον αδελφό της Αθηνάς και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μητέρα της Μαρία, στον σύζυγό της Νίκο και στην κόρη της Αφροδίτη

Περισσότερα

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...

Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Πειραιά: Συλλυπητήριο Σημείωμα για την απώλεια της Αθηνάς Ζύμαρη

Το Δ.Σ του Σωματείου καθαριστριών – καθαριστών Πειραιά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην...

Η νεά διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Στις 31/07/2024  συνεδρίασε η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. , που προήλθε μετά...