Σωματείο Εργαζομένων HELLENIC QUALITY FOODS Εύβοιας: Νέα 48ωρη απεργία Δευτέρα 15/7 και τρίτη 16/7 στην επιχείρηση ΜΙΜΙΚΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Με καθολική συμμετοχή στο πτηνοσφαγείο της HQF-ΜΙΜΙΚΟΣ συμφερόντων ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην Εύβοια πραγματοποιείται σήμερα η δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας για αυξήσεις στους μισθούς και τα δικαιώματά μας.

Μετά από 2 εβδομάδες κινητοποιήσεων παραμένει και δυναμώνει η ενότητα μας. Σήμερα, στη μαζικότερη Γενική Συνέλευση αυτού του διαστήματος, ομόφωνα αποφασίστηκε η προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και την Τρίτη 16 Ιουλίου, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνάντηση με την εταιρία (στις 12 το μεσημέρι).

Μετά τη συνάντηση της Τρίτης 16/7, θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση και συζήτηση για τα επόμενα βήματά μας ανάλογα με την έκβαση της συνάντησης.

Τονίζουμε ξανά ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια. Εργαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες και πληρωνόμαστε με το βασικό μισθό. Με την ακρίβεια που επικρατεί δεν μπορούμε να καλύψουμε ούτε τα στοιχειώδη, ο μισθός τελειώνει λίγες ημέρες μετά την πληρωμή.

Η ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων μας θα επηρεάσει απειροελάχιστα το κόστος των προϊόντων, λιγότερο από 0,10€ το κιλό και μάλιστα η ικανοποίηση ορισμένων αιτημάτων μας δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση στην εταιρεία.

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τις δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις από την Εύβοια και όλη τη χώρα που με κάθε τρόπο, στηρίζουν τον αγώνα μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν να δίνουν μαζικά το παρόν στην πύλη του πτηνοσφαγείου και ιδιαίτερα στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης.

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...