Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Η νίκη της οικογένειας της πρωταθλήτριας Διονυσίας είναι και δική μας νίκη

Δημοσιεύτηκε στις

Με μεγάλη συγκέντρωση έξω από το σπίτι της οικογένειας και πορεία στους δρόμους της Ελευσίνας, σωματεία, ενώσεις και μαζικοί φορείς απαίτησαν το αυτονόητο.Να αναλάβει η πολιτεία τις ευθύνες της κρατώντας τα κοράκια μακριά από το σπίτι της Διονυσίας.

Δεν είναι πρώτη φορά που συνάδελφος βρίσκεται σε αυτή την θέση λόγο των πολιτικών που ακολουθούνται όλα αυτά τα χρόνια.Δεν είναι επίσης πρώτη φορά που υψώνουμε τοίχος προστασίας για να προστατέψουμε την κατοικία ή την επαγγελματική στέγη κάποιου συναδέλφου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του συναδέλφου πλειστηριάστηκε για χρέος μόλις 20000 ευρώ από fundπου είχε εξαγοράσει το δάνειο μετά την αδυναμία αποπληρωμής.

Το τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έφερε αποτελέσματα. η κατασκευαστική εταιρία δέχτηκε να επιστρέψει το σπίτι στην οικογένεια αρκεί να πάρει τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του.

Αναμένουμε αύριο Παρασκευή την δέσμευση του Υπουργού για να βρεθεί άμεσα λύση στην έξωση που αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια με τα χρώματα της Εθνικής Διονυσία και η οικογένεια της.

Τονίζουμε σε όλους τους χαρτογιακάδες πολιτικούς που τρέχουν με κάθε ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους πρωταθλητές μας, να δεσμευτούν και να πάρουν θέση. Σε διαφορετική περίπτωσηη υποκριτική συμπεριφορά τους θα μας βρει απέναντι.

Παραμένουμε σε ετοιμότητα. Δευτέρα ετοιμαζόμαστε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι και αυτό το σπίτι θα μείνει στην οικογένεια.

Κόβουμε τα νύχια από τα κοράκια που θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια του λαού.

Η νίκη της οικογένειας της Διονυσίας είναι και δική μας νίκη.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

 

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...