Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης: Οι μάσκες έπεσαν

Δημοσιεύτηκε στις

Το χθεσινό mail – τελεσίγραφο!!!!…… της δημοτικής αρχής (“δια χειρός” της αντιδημάρχου κας ΚΑΠΙΡΗ), να της παραδώσουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ του γραφείου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ στο γκαράζ, ως τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, ήρθε αμέσως ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ του ΣΕΠΕ στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε χθές, μετά από ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, για την ΣΟΒΑΡΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση (συνθήκες θερμοκηπίου ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ), που βιώνουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε αυτό.  Γιατί εν μέσω καλοκαιριού ξηλωθήκαν όλα τα παλιά κλιματιστικά για να τοποθετηθούν καινούργια, με αποτέλεσμα να είναι στα πρόθυρα θερμικής εξάντλησης και θερμικής κατάρρευσης (λιποθυμία).

Το ΣΕΠΕ ζήτησε ΑΜΕΣΑ εξηγήσεις από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ…….. αλλά εκείνη έτρεξε να μας “ΦΙΜΩΣΕΙ” ….!!!

Οι “ΦΘΗΝΕΣ” δικαιολογίες, περί χρήσης του γραφείου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, από τον ΔΗΜΑΡΧΟ (που είναι και “αντιδήμαρχος” καθαριότητας), το οποίο βρίσκετε μέσα στο ΚΥΛΙΚΕΙΟ του ΓΚΑΡΑΖ και όχι στο κεντρικό κτήριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία των υπηρεσιών καθαριότητας  ΔΕΙΧΝΕΙ,  ότι αυτό που απασχολεί τη διοίκηση είναι οι εργαζόμενοι να μην έχουν επαφή με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ τους.

Καταγγέλλουμε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ του δήμου ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, για την προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ και ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ τους.

ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ καλά, ότι κανένα αφεντικό δεν θέλει στο χώρο εργασίας ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, που δεν τα ΔΙΠΛΩΝΕΙ, που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ στους εργαζομένους τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, που ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ και ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ την ΠΑΛΗ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ στους χώρους δουλειάς.

Γι’ αυτό και η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γύρω από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και η περιφρούρηση του, είναι και θα γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΔΕΝ μας φοβίζουν, θα συνεχίσουμε την πάλη για προβλήματα και τις ανάγκες ΟΛΩΝ των συναδέλφων.

  Όσο για τα κλειδιά…… ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ !!!

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...