Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Κάτω τα χέρια από την πρώτη κατοικία

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ

Η ανελέητη βαρβαρότητα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας συνεχίζεται, χωρίς να λαμβάνεται καμία μέριμνα για κανέναν συνάνθρωπό μας, ακόμη κι αν είναι αθλήτρια ΑμεΑ που έχει πολλές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την Εθνική ομάδα, όπως η Διονυσία από την Ελευσίνα. Το σπίτι πλειστηριάστηκε από γνωστό fund για χρέος 20.000 ευρώ σε δάνειο που είχε πάρει η οικογένεια. Ο πατέρας ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και το χρέος διογκώθηκε την περίοδο της κρίσης και των μνημονίων.

Σε μία νύχτα όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων ψήφισαν νόμους για να πετιέται ο λαϊκός κόσμος έξω από τα σπίτια του και να τα αρπάζουν τα κοράκια.

Μετά τη γενική κατακραυγή, την έκφραση αλληλεγγύης από συλλόγους και προσωπικότητες του αθλητισμού, η κατασκευαστική εταιρεία που πήρε το σπίτι στη διαδικασία του πλειστηριασμού, αποδέχθηκε να επιστραφεί το σπίτι στην οικογένεια, αρκεί να της δοθούν τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του ακινήτου.

Απαιτούμε από τη κυβέρνηση χωρίς κωλυσιεργίες να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση για να κατοχυρωθεί το σπίτι στη Διονυσία και την οικογένειά της!

Καλούμε τα σωματεία μας και όλο το εργατικό και κοινωνικό κίνημα σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 10 Ιούλη στις 7.30 μ.μ., στη μεγάλη συγκέντρωση – συνέλευση στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη 25, στην Ελευσίνα, που συνδιοργανώνεται από  σωματεία και φορείς για να μην κατασπαράξουν τα κοράκια της Διονυσίας, η οποία αξίζει Χρυσό Μετάλλιο Αντίστασης ενάντια στο άθλιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Καλούμε την ΓΣΕΕ, καθώς και όλο το Εργατικό Κίνημα, να στηρίξει αλληλεγγυα την λαϊκή οικογένεια που σπαράσσεται από «funds» και άλλα κοράκια!

Η Ταξική Αλληλεγγύη θα σώσει τον Λαό μας!

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...