Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση του συλλόγου ΕΒΕ Αχαρνών για αποτροπή πλειστηριασμού συναδέλφου

Δημοσιεύτηκε στις

Τα κοράκια των τραπεζών βγάζουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία συναδέλφου αυτοαπασχολούμενου, μέλος του Συνδέσμου μας.

Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει τη θηλιά του χρέους στον λαιμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη εταιρεία (Cepal) προχώρα στον πλειστηριασμό παρόλο που έχει εκδοθεί απόφαση αναστολής του πλειστηριασμού, ενώ τις επόμενες μέρες πρόκειται να εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση για την ένταξη ή όχι του συναδέλφου στον νόμο Κατσέλη. Φαίνεται είναι τέτοια η πρεμούρα τους να αρπάξουν το σπίτι του συναδέλφου που δεν μπορούν να περιμένουν. Άλλωστε, πατάνε πάνω στο άθλιο νομοθετικό πλαίσιο που έχει θεσπίσει και αυτή και όλες οι προηγούμενες Κυβερνήσεις διαχρονικά και που τους ανοίγει το δρόμο.

Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός.

Να σταματήσουν οι εκβιασμοί, και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.

Μπροστά στην επίθεση που κλιμακώνεται, με πολλούς πλειστηριασμούς να αφορούν πρώτες κατοικίες λαϊκών – εργατικών οικογενειών, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε κάθε μία από αυτές, μαζικά, οργανωμένα, αποφασιστικά.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους και τα σωματεία – φορείς της πόλης σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Cepal (Λεωφόρος Συγγρού 209) την Τετάρτη 10 Ιούλη στις 9.30πμ.
Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...