Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 3 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη, 03/07, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, με θέμα τη μέχρι τώρα αποτίμηση της πολύμηνης πλούσιας δραστηριότητας για την πλατιά διάδοση και συζήτηση της ΣΣΕ αλλά και των μαχών που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα για να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά τη μάχη για τη ΣΣΕ! 

Διοργανώνουμε μεγάλη εκδήλωση του Σωματείου μας, στις 17 Ιουλίου, υλοποιώντας απόφαση προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα:

«Στη μάχη για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!

Συζητάμε την πείρα με άλλα σωματεία. Οργανώνουμε την πάλη μας για υπογραφή ΣΣΕ!», με ομιλητές τους: Βασίλη Διονυσόπουλο, Πρόεδρο του Σωματείου, Δανάη Χέλμη, Πρόεδρο του Σωματείου Δικαστικών Διερμηνέων Αττικής, Σωτήρη Πουλικόγιαννη, Πρόεδρο Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Αττικής και Ηλία Τσιμπουκάκη, Πρόεδρο Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Συνεχίζουμε τις εξορμήσεις και τις περιοδείες του Σωματείου, στα δικαστήρια, σε κάθε εταιρεία και γραφείο για να φτάσουμε και να συζητήσουμε πλατιά με κάθε συνάδελφο τη ΣΣΕ, για να δυναμώσουμε το Σωματείο μας.

Στις 28 Σεπτέμβρη, πιο πολλοί, πιο δυνατοί, πραγματοποιούμε την πιο μαζική Γενική Συνέλευση από την ίδρυση μας, για να συζητήσουμε συλλογικά και να ψηφίσουμε το σχέδιο ΣΣΕ!

Συνεχίζουμε στο δρόμο της σύγκρουσης με την αδικία!

Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας!

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...