Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Με αφορμή τις συλλήψεις υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή τις ανακοινώσεις για συλλήψεις εκτός των άλλων και υπαλλήλων Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής και χωρίς να γνωρίζουμε τα όποια ευρήματα, καταδικάζουμε τα φαινόμενα αυτά και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν και να ρίξουν άπλετο φως στις σχετικές υποθέσεις, καθώς και σε κάθε άλλη καταγγελία, αποδίδοντας τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

Ταυτόχρονα θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε ότι η «μηδενική ανοχή» όλων για να έχει αντίκρισμα πρέπει να συνδέεται όχι μόνο με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, αλλά και με τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου, που δεν θα δημιουργεί το έδαφος για κάθε είδους έκνομες ή παράτυπες ενέργειες, για τη λειτουργία των υπηρεσιών και την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων με διαφάνεια.

Στη κατεύθυνση αυτή καλούμε την Περιφερειακή Αρχή, το Δήμο Αθήνας και την κυβέρνηση να προχωρήσουν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατεύονται οι υπάλληλοι που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους και να ξεχωρίζει εύκολα «η ήρα από το στάρι».

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...