Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Μάγειρας από ξενοδοχείο στην Κυλλήνη (Πελοπόννησος) «μαγειρεύει» τις εκλογές του Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Για άλλη μια φορά η παράταξη της ΔΗ.ΣΥ. (Κοκολάκης – Χότζογλου) πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη» να προετοιμάζει παρέμβαση που θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών!

Και δεύτερο περιστατικό που προκαλεί έντονη ανησυχία για την εγκυρότητα των εκλογών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου βγήκε στην επιφάνεια. Μάγειρας που εργάζεται στο ξενοδοχείο Olympia Riviera της εταιρίας Grecotel στην Κυλλήνη (Πελοπόννησος) πιάστηκε να συγκεντρώνει στοιχεία εργαζομένων για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου!

Η καταγγελία αυτή έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό από το ξενοδοχείο Olympian Village της Aldemar από τον σέφ του ξενοδοχείου!

Την ίδια στιγμή, μετά από 3 μέρες εκλογών, η εφορευτική επιτροπή ακόμα δεν έχει ανακοινώσει πόσες μέρες θα διαρκέσουν, σε ποια ξενοδοχεία και ποιες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ενώ δεν απαντάει με ποιες προϋποθέσεις θα μπορεί κάποιος να ψηφίσει ηλεκτρονικά, παρά τα επανειλλημένα αιτήματα της Δ.Α.Σ. για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα και το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Γιατί η παράταξη Κοκολακη (ΔΗ.ΣΥ.) και η ελεγχόμενη από αυτήν εφορευτική επιτροπή δεν ενημερώνουν τους εργαζόμενους; Τι έχουν να κρύψουν;

Για άλλη μια φορά προειδοποιούμε την εφορευτική επιτροπή, που έχει ακέραια την ευθύνη για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών: Να μην επιτραπούν φαινόμενα νοθείας και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

  • Να ανακοινωθεί άμεσα η διάρκεια των εκλογών.
  • Να ανακοινωθεί άμεσα πότε θα γίνουν οι αρχαιρεσίες και σε ποια ξενοδοχεία, πότε θα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι στο Εργατικό Κέντρο.
  • Να ανακοινωθεί αν και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία και να απαντήσει συγκεκριμένα στα αιτήματα της Δ.Α.Σ.

Αλλάζουμε το συσχετισμό υπέρ μας, υπέρ των εργαζομένων!

Κάνουμε υπόθεση δική μας την αλλαγή πορείας του Σωματείου!

Να πάρουμε τη διοίκηση από τα χέρια των διευθυντών και των προϊσταμένων!

Για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, για αυξήσεις στους μισθούς, καλύτερες συνθήκες δουλειάς, ζωή με αξιοπρέπεια!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ – ΨΗΦΙΣΤΕ

τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ.)

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΡΙΩΝ – ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-7-2024 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΠΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΡΙΩΝ -...

Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού ΥΠΠΟ: ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Μπροστά στον παρατεταμένο καύσωνα, και για τις ειδικότητες που είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικούς χώρους,...