Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τη μετακίνηση χειρουργού στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΝΓΕ συμφωνεί απόλυτα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ για την καταγγελία της αυθαίρετης και αντιδεοντολογικής ενέργειας της διοίκησης του Ευαγγελισμού να μετακινήσει προς την ΜΕΘ ιατρό Χειρουργό, που δεν έχει εξειδίκευση αλλά ούτε εμπειρία στην Εντατική Θεραπεία.

Μάλιστα την ανάκληση αυτής της αιφνιδιαστικής και αυθαίρετης απόφασης την έχει ζητήσει και η Επιστημονική Υπεύθυνη της ΜΕΘ.

Είναι απαράδεκτο να αποδυναμώνεται η Χειρουργική Κλινική (τη στιγμή μάλιστα που η λίστα ασθενών προς χειρουργείο είναι πολύ μεγάλη) και ταυτόχρονα ουσιαστικά να μην ενισχύεται η ΜΕΘ.

Απαιτούμε από τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αναιρέσουν αυτήν την απαράδεκτη απόφαση του διοικητή του Ευαγγελισμού.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 μ.μ. στο Σύνταγμα

Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 μ.μ. στο Σύνταγμα! Προσυγκέντρωση στις 19:30 μ.μ. στα...

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Ν. Αττικής: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία

Όλοι στο συλλαλητήριο την Κυριακή 24/8/2025 και 8 μ.μ. στο Σύνταγμα!  Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Συνεχίζουμε μαχητικά τον αγώνα για να σταματήσει η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΣΤΙΣ 20:00Μ.Μ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...