Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, 12.00, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

(Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 11:30 στην Ομόνοια)

Να αποσυρθεί τώρα η απαράδεκτη τροπολογία που δίνει στον ειδικό διαχειριστή τη δυνατότητα να περιορίσει ή να διακόψει τελείως τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ. Η Κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να εκκαθαρίσει την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της.

Τη Τρίτη 18/6/2024, οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ με μαζική συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων και την αλληλεγγύη από συνδικάτα και μαζικούς φορείς, κατάφεραν να κερδίσουν την παραμονή τους στην εργασία μέχρι να βγει η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει. Η κινητοποίηση συνεχίστηκε στο υπ. Οικονομικών όπου τελικά αναγκάστηκε ο υπουργός να δει αντιπροσωπεία των εργαζομένων και δεσμεύτηκε ότι κλιμάκιο των Υπουργείων θα επισκεφτεί τους χώρους της ΛΑΡΚΟ για να καταγράψει αυτά που ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι.

Φυσικά εμείς οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουμε εμπειρία από τη λειτουργία της αστικής δικαιοσύνης και τα τερτίπια τους. Ξέρουμε καλά ότι το ίδιο κράτος νομοθετεί και εκδικάζει, πάντα κόντρα στα συμφέροντα μας, προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και διαφόρων κορακιών. Μόνο ο δικός μας αγώνας και η αλληλεγγύη μπορεί να διασφαλίσει το δίκιο μας!

Δε σταματάμε μέχρι να ξανακαπνίσουν τα φουγάρα στη ΛΑΡΚΟ. Συμμετέχουμε μαζικά στην αυριανή στάση εργασίας από τις 11.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12.00

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...