Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας: Κάλεσμα συμμετοχής στις 17 Ιούνη στις 12 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα

Δημοσιεύτηκε στις

Οι αλλαγές που εδώ και χρόνια γίνονται στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας έχουν αρνητικές συνέπειες πρωτ΄ απ΄ όλα για τους  συνταξιούχους που είμαστε το πιό ευάλωτο κομμάτι της κοινωνίας.  Γι αυτό και μέχρι σήμερα σε όλες μας τις κινητοποιήσεις το έχουμε στις πρώτες διεκδικήσεις μαζί με το κούρεμα των συντάξεων.

Ολοι ξέρουμε πως δημόσιο σύστημα υγείας χωρίς το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορεί να υπάρξει.  Είναι επίσης γνωστό ότι η ΕΕ  απαγόρευσε προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Ετσι όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις δεν κάνουν προσλήψεις γιατρών και άλλων υγειονομικών ειδικοτήτων,  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια κενά,  με αποτέλεσμα για να κλείσει κάποιος ραντεβού σε δημόσια δομή υγείας  θα πρέπει να σταθεί πολύ τυχερός.  Μ΄ αυτόν τον τρόπο αναγκάζουν  τον κόσμο να στραφεί στον ιδιωτικό τομέα που έχει γιγαντωθεί.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους της περιοχής να πάρουν μέρος τη Δευτέρα 17/6/2024 στις 12 το μεσημέρι  στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα για να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για:

–         Καμιά απόλυση εργαζόμενου που λήγει η σύμβασή του

–         Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

–         Άμεσες και μαζικές προσλήψεις στο χώρο της Υγείας

 

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...