Σωματείο Εργαζομένων Παυλίδης: Για την στάση εργασίας τη Δευτέρα 10 Ιούνη για την υπογραφή ΣΣΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες-οι,στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 06/06/24 με θέμα την υπογραφή της Ε.Σ.Σ.Ε αποφασίστηκε για ακόμη μια φορά,η διεξαγωγή 3ωρης στάσης εργασίας ανά βάρδια για την Δευτέρα 10/06/24.Η εργοδοσία μετά από ενάμιση χρόνο διαπραγματεύσεων και ενώ είχε συμφωνηθεί το τελικό σχέδιο της Επιχειρησιακής Σύμβασης τα παίρνει πίσω και μας ζητάει να ξανακάτσουμε στο τραπέζι.Δίνοντας, πρίν την υπογραφής της,την συμφωνημένη αύξηση του 6% πιστεύει ότι θα κάμψει την συσπείρωση μας και ότι θα σταματήσουμε να διεκδικούμε.

Σας καλούμε όλες και όλους να μην υποκύψετε στα ψεύτικα διλήμματα και την τρομοκρατία της εργοδοσίας και των γνωστών αχυρανθρώπων της,που τάζουν λαγούς με πετραχίλια πατώντας πάνω στην ανάγκη του κάθε εργαζόμενου!

Έδειξαν για ακόμη μια φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και αμέσως μετά την Συνέλευση επιδόθηκαν σε ένα πρωτόγνωρο σαφάρι μέσα στους χώρους παραγωγής τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους και κάνοντας μαύρη προπαγάνδα διαδίδοντας ανυπόστατα ψεύδη κατά του Δ.Σ.

Συναδέλφισσες-οι,διεκδικούμε τα αυτονόητα!

Κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας και ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.Ο εμπαιγμός της εργοδοσίας πρέπει να σταματήσει!

Ενωμένοι όλοι μαζί συμμετέχουμε στην κινητοποίηση για να τους δείξουμε και πάλι ότι δεν θα τους δώσουμε τα κλειδιά του εργοστασίου!

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...